🇬🇧In English
Takaisin kotisivulle
Credos oy
ihmisiä katsomassa parvekkeelta horisonttiin

Missiomme on suomalaisten yritysten ja yrittäjien menestymisen varmistaminen yritysjärjestelyjen, rahoituksen ja henkilöstön palkitsemisen keinoin

Ota yhteyttä →

Autamme asiakasyritystämme mm. seuraavissa muutostilanteissa:

 • Yrityksen tai liiketoiminnan myynti

  Palvelumme kattaa mm. yrityksen arvonmäärityksen, ostajakandidaattien etsimisen, avustamisen kaupallisissa neuvotteluissa, kauppaprosessin suunnittelun, valvonnan ja seurannan, muiden yhteistyökumppanien, kuten juridisten neuvonantajien, tilintarkastajien ja verokonsulttien, työn koordinoinnin sekä avustamisen tiedottamisessa sekä julkisuudessa että henkilöstölle.
 • Yrityksen tai liiketoiminnan osto

  Avustamme sopivien ostokohteiden etsimisessä, ostokohteiden arvonmäärityksen tekemisessä, kaupallisissa neuvotteluissa, tarvittavien asiantuntijoiden, mm. juridisten neuvonantajien, tilintarkastajien sekä veroasiantuntijoiden työn koordinoinnissa sekä tiedottamisen suunnittelussa ja toteuttamisessa.
 • Sukupolvenvaihdos

  Mikäli yritykselle löytyy jatkaja omasta perheestä, on sukupolvenvaihdos luonteva tapa varmistaa yrityksen tulevaisuus.
  Sukupolvenvaihdoksen onnistunut toteuttaminen vaatii perusteellisen suunnittelun vaiheiden ja ajoituksen suhteen verovaikutusten optimoimiseksi. Avustamme sukupolvenvaihdosprosessin suunnittelussa ja toteutuksessa sekä muiden neuvonantajien, mm. lakimiehet, tilintarkastajat ja veroasiantuntijat, töiden koordinoinnissa.
 • Muut muutostilanteet

  Muita suunnittelua ja neuvonantoa vaativia muutostilanteita ovat esimerkiksi yritysfuusiot ja -diffuusiot, yrityksen listaaminen, yhteisyritysten perustaminen sekä osakassopimusten laatiminen.
  Credos Oy:n yhteistyöverkostosta löytyy asiantuntijat kaikkiin yritystoiminnassa esiin tuleviin muutostilanteisiin. Käytettäessä asiantuntijaverkoston ammattilaisia Credos Oy ottaa vastuun työn koordinoinnista ja aikataulutuksesta parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.