🇬🇧In English
Takaisin kotisivulle
Credos oy
ihmisiä katsomassa parvekkeelta horisonttiin

Missiomme on suomalaisten yritysten ja yrittäjien menestymisen varmistaminen yritysjärjestelyjen, rahoituksen ja henkilöstön palkitsemisen keinoin

Ota yhteyttä →

Credos Oy:llä on erittäin laaja kokemus yritysjohtamisesta ja hallitustyöskentelystä.
Avustamme asiakasyrityksiämme yrityksen strategisessa suunnittelussa sekä tehtyjen suunnitelmien läpiviennissä.
Olemme mielellämme vastuussa tekemiemme suunnitelmien toteuttamisessa osallistumalla yrityksen hallitustyöskentelyyn.

Credos Oy:n hallituksen puheenjohtajalla ja toimitusjohtajalla Janne Kalliomäellä on yli 30 vuoden kokemus työskentelystä eri yritysten johtotehtävissä, joista yli 10 vuotta yrityksen toimitusjohtajana. Lisäksi hän on ollut puheenjohtajana tai jäsenenä yli 20 eri yrityksen hallituksessa. Janne on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hän on opinnoissaan keskittynyt operaatiotutkimukseen sekä yritystoiminnan suunnitteluun.
Janne on suorittanut jatko-opintoja markkinoinnissa sekä toiminut myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä sekä B2B- ja B2C-markkinoinnissa.

Pirjo Ketola on kokenut projektipäällikkö ja hän on johtanut useita suuria ja vaativia asiakasprojekteja. Pirjon vahvuuksia ovat mm. asiakastarpeiden tunnistaminen, monitahoisten projektien organisointi ja pilkkominen osatehtäviin.
Pirjo työskentelee kansainvälisessä IT-yrityksessä työvoimahallinnan asiantuntijatehtävissä.

Emma Pohjalainen on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija, jonka rooli hallituksessa on asiakkaiden ongelmien digitaalisten ratkaisujen ideointi sekä sosiaalisen median hyödyntäminen liiketoiminnassa.
Emma työskentelee konsulttina Lontoossa ja tuo kansainvälistä näkökulmaa Credos Oy:n työskentelyyn.